featured

Kadın İnşaat İşçisi Olur mu ? Amerika’da Yaşayan Melissa Anewenter Yakından Tanıyalım

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kadın İnşaat İşçisi Melissa Anewenter

Amerika’da yaşayan Melissa Anewenter Nufusun %50’si ne yakını kadın olan ülkede inşaat’ta çalışan kadın işçi sadece yüzde 2 ile 2.5 civarındadır.

Kadınların inşaat sektöründe çalışmasıyla ilgili olarak, son yıllarda yapılan araştırmalar ve raporlar, bu alanda kadınların sayısının artmaya başladığını göstermektedir. Bununla birlikte, hala erkeklerin çoğunlukta olduğu bir alandır ve kadınlar bazı zorluklarla karşılaşabilirler.

Birçok kadın, inşaat sektöründe çalışmaya başlamadan önce fiziksel olarak yeterli olup olmadıklarını düşünmektedirler. Ancak, inşaat sektöründe çalışmak, fiziksel olarak zorlu bir iş olsa da, herkesin yapabileceği bir iş olduğunu belirtmek gerekir. İşverenler, çalışanların fiziksel zorluklara dayanıklılıklarını değerlendirmek için genellikle bir işe alım süreci düzenlerler.

Bazı kadınlar, erkek meslektaşlarının olumsuz tutumlarına maruz kalabileceklerinden endişe edebilirler. Ancak, inşaat sektöründe çalışan birçok kadın, erkek meslektaşları tarafından saygı ve takdirle karşılandıklarını ve bu alanda başarılı olduklarını bildirmektedirler.

Kadınların inşaat sektöründe çalışmalarını teşvik etmek için, bazı eyaletlerde işverenlere, kadın işçilere eşit muamele etme yükümlülüğü getirilmiştir. Ayrıca, bazı inşaat şirketleri ve sendikalar, kadınları işe almak ve eğitmek için özel programlar başlatmışlardır.

Sonuç olarak, kadınların inşaat sektöründe çalışmaları, hem sektörün hem de kadınların faydasına olacaktır. İnşaat sektöründe çalışan kadınların sayısının artması, sektörün daha çeşitli ve kapsayıcı olmasını sağlayacak ve kadınların ekonomik güçlerini artıracaktır.

Melissa Anewenter İnşaatta Neler yapıyor

Melissa Anewenter Yapı kaplama kısmında yeri geliyor çatı yalıtımını söküyor.Yeri geliyor su yalıtımı yapıyor.

Osb kesiyor,taşıyor, ölçü alıp çakıyor.Kıscası bir ustanın yapabileceği bütün işlerin üstesinden rahatlıkla geliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kadın İnşaat İşçisi Olur mu ? Amerika’da Yaşayan Melissa Anewenter Yakından Tanıyalım

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Getir Son dakika Haber Getir Ekonomi Siyaset Magazin Haber getir Canli Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin