getir hacklendi mi getiri kim hackledi getir fidye verdi mi getir haclenme açıklanması

Getir Hack’lendi mi? – Getirden Hack’lenme İddialarına Cevap Geldi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Getir Hızlı Market Sektöründe Faaliyetleri Neledir?

Getir, Türkiye merkezli bir online market platformudur.

Getir, kullanıcıların market ürünlerini mobil uygulama üzerinden sipariş etmelerini ve ortalama 10-20 dakika içinde ürünlerin kapılarına teslim edilmesini sağlayan bir hızlı teslimat servisi sunmaktadır.

Getir, genellikle temel gıda ürünleri, ev bakım ürünleri, içecekler, atıştırmalıklar ve kişisel bakım ürünleri gibi sık satın alınan ürünleri içeren bir ürün yelpazesi sunar. Getir, müşterilerine geniş bir teslimat ağı sunarak İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Adana, Kocaeli, Eskişehir ve daha birçok ilde hizmet vermektedir.

Getir, hızlı teslimat ve kullanıcı dostu mobil uygulaması ile son yıllarda Türkiye’de oldukça popüler hale gelmiştir.

Getir, Türkiye merkezli bir online market platformudur. Şirketin kurucuları, Nazım Salur, Serkan Borancılı ve Tuncay Tütek’tir. Şirket 2015 yılında İstanbul’da kurulmuştur ve kısa sürede popüler hale gelerek Türkiye’nin önde gelen online market platformlarından biri haline gelmiştir. Getir’in, yatırımcıları arasında Tiger Global, Sequoia Capital, Goodwater Capital ve Revo Capital gibi büyük yatırım şirketleri yer almaktadır. Bugün, Getir hızlı teslimat ve kullanıcı dostu mobil uygulaması ile Türkiye’nin yanı sıra İngiltere ve Hollanda gibi ülkelerde de hizmet vermektedir.

Getir Hack’lenme Açıklaması

Açıklamada erişim şeklinin araştırıldığı söylenirken, söz konusu bilgiler ile Getir hesaplarına erişimin mümkün olmadığı eklendi. Ayrıca kredi kartı bilgilerinin Getir’in sisteminde değil MasterPass sistemlerinde saklandığı, bu yüzden de kullanıcı özelinde bu bilgilere erişimin mümkün olmadığı belirtildi.

Getiri Kim Hack’ledi

Getirin verilerine kim eriştiği hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı. Getir’i Hackleyen Siber Korsanlar Kullanıcı verilerini Sosyal medyadan paylaştığı şirketten para talep edildiği konuda da herhangi bir açıklama yapılmadı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Getir Hack’lendi mi? – Getirden Hack’lenme İddialarına Cevap Geldi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Getir Son dakika Haber Getir Ekonomi Siyaset Magazin Haber getir Canli Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin