featured

Getir indirim Kodu ile sipariş vermek – Getir.com Kampanya kodları nereden bulunur

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Getir.com kim kurdu ?

Getir.com’u Nazım SALUR Bi taksi uygulamasından ilham alınarak 2015 yılında kurdu

Getir.com Hangi Ülkelerde Var?

İnternette aratılan bu başlıklarada

Getir şirketi hangi ülkelerde var?

Getir yabancı mı?

Getir hangi illerde var 2022?

Getir Amerika’da var mı?

cevap olsun

İngiltere, Hollanda, Almanya, Fransa, İspanya ve İtalya operasyonlarını başlatan Getir, Portekiz’de de hizmete başladı. Getir’in global yolculuğu Kasım 2021’de Amerika’ya ulaştı.

Getir Hangi İllerde var ?

Getir tüm illerde faaliyet gösteriyor.

Getir kapıda ödeme var mı ?

Dijital ve Kapıda Ödeme

Ödemeler iki şekilde gerçekleşiyor: dijital ve kapıda ödeme. Dijital ödeme için yalnızca bir sefer sisteme tanımladığınız banka veya kredi kartınız ya da elinizde bulunan İstanbul Kartınız yeterli! Cüzdana ihtiyaç yok! Üstelik kredi kartı bilgilerinizi Getir dahil kimse göremez. Kart bilgileriniz Mastercard’ın ödeme altyapısı Masterpass ya da BKM (Bankalararası Kart Merkezi) tarafından korunur. Kapıda ödeme özelliğimiz ise GetirYemek’ten ‘Restoran Getirsin’ seçeneği ile verdiğiniz siparişlere özel. Bu seçenek ile, restorana ait kuryenin getireceği yemeğinizin ödemesini pos cihazı aracılığıyla kapıda yapabilirsiniz. GetirYemek’ten ‘Restoran Getirsin’ seçeneği ile verdiğiniz siparişlerinizi yemek kartlarıyla da kapıda temassız ödeyebilirsiniz.

Getir nasıl kullanılır?

Getir uygulamasını iPhone, Android veya Huawei cihazınıza indirdikten sonra; 

  • Hizmetlerimizden daha hızlı yararlanabilmek için konum servisini açın,
  • Üye ol butonuna bastıktan sonra isterseniz bilgilerinizi girerek isterseniz de Facebook, Google ya da Apple hesabınızı bağlayarak uygulamaya giriş yapın,
  • Anasayfada bulunan teslimat adresi belirleyin butonuna basıp bir adres belirleyin,
  • Adresinizi belirledikten sonra dilediğiniz Getir hizmetini seçip ürün ya da hizmet ekleyip ödeme aracınızı seçin ve süreci tamamlayın. Ulaşabileceğiniz Getir hizmetleri adresinize göre değişiklik gösterebilir.

Getir İndirim kodu Getir kampanyalarından nasıl kullanılır?

Getir uygulamasında özel indirim kodları kişilere tanımlanır ve süreli olanlar olduğu gibi süresiz kodlar mevcuttur. Getir kampanyaları Cumartesi ve pazar günleri diğer günlere göre daha fazla uygular bu günlerde getir’den sipariş vererek alışverişinizi uygun fiyatlara yapmış olursunuz

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Getir indirim Kodu ile sipariş vermek – Getir.com Kampanya kodları nereden bulunur

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Getir Son dakika Haber Getir Ekonomi Siyaset Magazin Haber getir Canli Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin