featured

Yapı Merkez Açık Pozisyonlar – Yapı Merkezi’ne Nasıl Başvuru Yapılır

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İNSAN KAYNAKLARI POLİTİKALARI

Yapı Merkezi, tüm işlerindeki başarısını sadece sahip olduğu insan potansiyeli ile sağlayabileceğinin ve bu potansiyeli daha da güçlendirdikçe geleceğini sağlam temellere oturtabileceğinin farkındadır.

Yapı Merkezi’nde İnsan Kaynakları politikasının temeli, bilgi işleyerek güzeli arayan ve yaratıcılığa yön veren bir kültür yapısının kazandırılması esasına dayandırılmıştır. İnsan Kaynakları uygulamaları bu politika doğrultusunda hayata geçirilmekte ve insan potansiyeline sürekli yatırım yapılmaktadır.

İşe Alım

Yaratıcı düşünebilen, üstün donanımlı, kaliteye önem veren ve uluslararası iş yapabilme anlayışına sahip, nitelikli adayları seçerek istihdamını sağlarız. 

Performans Değerlendirme

Performans değerlendirmesinde önceden tanımlanmış kriterler doğrultusunda, çalışanların iş performanslarının ölçülmesi; yetkinlik değerlendirmesinde ise çalışan davranışlarının ölçümlenmesi esastır. Her iki değerlendirme sürecinin sonunda; üstün performans gösterenlerin ödüllendirilmesinin yanı sıra yüksek potansiyelli kişilerin tespiti ve gelişim alanlarının belirlenmesi hedeflenir. 

Eğitim ve Gelişim

Mevcut işlerimizi daha iyi yapabilmek, nitelikli insan gücümüzü kârlılık ve sürdürülebilir rekabet amaçlı gelişim projeleriyle desteklemek ve Grup şirketlerimizin gelecekteki yöneticilerini yetiştirebilmek amacı ile, çalışanlarımızı geliştiririz. En güncel yönetim sistemlerini, trendleri ve iş modellerini, İnsan Kaynakları fonksiyonlarımıza entegre ederek, çalışanlarımızın gelişimlerini sürekli takip ederiz. 

Kariyer Yönetimi

Bir üst seviye için gelişme gösteren çalışanlarımızı, grubumuzun ihtiyaçlarını da göz önüne alarak, bulundukları şirkette veya diğer Grup şirketlerinde değerlendirmek önemli bir önceliğimizdir. Organizasyondaki gelişmelere paralel olarak farklı konularda uzmanlaşabilecek altyapıya ve yüksek potansiyele sahip çalışanlarımızın, yönetim pozisyonlarına getirilmelerinin planlanması, sürekli hedefimizdir.

Ücretlendirme ve Yan Haklar

Hem çalışanın yetkinliklerini hem de yaptığı işin şirkete olan katkısını, zorluk derecesini ve sorumluluk seviyesini değerlendiren, ücretlendirme ve yan haklar sistemi esas alınmıştır. Grubumuzda tüm seviyelerdeki çalışanlar için yapılan iş değerleme ve kademelendirme çalışmaları ile birlikte ücret ve yan haklar politikaları her yılki ücret araştırmaları ile yeniden gözden geçirilir.

İŞ BAŞVURULARI

Yapı Merkezi olarak ihtiyaç duyduğumuz pozisyonlara ait ilanlarımız aşağıda yer almaktadır. İlanlara başvuruda bulunmak isteyen kişilerin insan.kaynaklari@ym.com.tr adresine özgeçmişlerini göndererek başvuruda bulunmaları; özgeçmiş gönderirken, hangi ilana başvuru yapmak istediklerini belirtmeleri gerekmektedir.

Genel başvuru yapmak isteyen kişiler de insan.kaynaklari@ym.com.tr adresine özgeçmişlerini göndererek başvuruda bulunabilirler.

SAHTE İŞE ALIM SÜREÇLERİNİN TESPİTİ HAKKINDA DUYURU

Yapı Merkezi olarak, Şirketimizin unvanı kullanılmak suretiyle e-posta ve farklı iletişim kaynaklarından sahte iş ilanlarının yayınlandığı, adaylardan pasaport/kimlik bilgileri, başvuru ücreti vb. belge ve bilgiler talep edildiği, adaylara iş tekliflerinin adaylara yapıldığı ve adaylardan ücret talep edildiği tespit edilmiştir.

Yapı Merkezi, işe alım süreçlerini prosedürlerine uygun şekilde ve tümüyle kurumsal iletişim araçları üzerinden yürütmektedir. Yapı Merkezi’nde işe alım süreçlerinde;

  1. Adaylardan her ad altında olursa olsun KESİNLİKLE herhangi bir ücret veya para transferi talep edilmez.
  2. Hiçbir Yapı Merkezi İnsan Kaynakları Bölümü yetkilisi mülakata girmeyen adaylara iş teklifinde bulunamaz.
  3. Herhangi bir iş teklifinden önce adaylarla MUTLAKA Yapı Merkezi İnsan Kaynakları Bölümü yetkilileri irtibata geçer.
  4. Yapı Merkezi’nin kurumsal web sitesi www.yapimerkezi.com.tr adresi ve başka bir kurumsal web sitesi bulunmamaktadır.
  5. Yapı Merkezi e-mail adreslerinin tamamı “@ym.com.tr” ile biter. Bunun dışındaki hiçbir e-mail adresi gerçek Yapı Merkezi adresi değildir.

Herhangi bir mağduriyet yaşanmaması için, yukarıda belirtilen hususlara aykırı olarak yapılan iş ilanlarının hiçbir şekilde dikkate alınmaması ve söz konusu ilanlar kapsamında herhangi bir işlemin yapılmaması (ödeme yapılması, bilgi ve belge paylaşılması dahil) gerektiğini önemle duyururuz.

Yapı MERKEZİ İş başvuru sayfası; https://yapimerkezi.com.tr/Kariyer/Is-Basvurulari

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yapı Merkez Açık Pozisyonlar – Yapı Merkezi’ne Nasıl Başvuru Yapılır

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 12 Haziran 2022, 14:01

    Damperli kamyon ve mikser şoförüyüm, 23 yıllık tecrübem var,

    Cevapla
Giriş Yap

Haber Getir Son dakika Haber Getir Ekonomi Siyaset Magazin Haber getir Canli Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin