featured

Gama İnşaat İrlanda’da Milyon Dolarlık Dev Projeye İmza Atıyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ballincollig Çevre Yolu Projesi

1. Etap: N18 doğu çevre yolunu oluşturan yollardan 12,6 km’lik yeni yolun iki hatlı, 1,2 km’lik yeni ve genişletilmiş yolun ise 10 m genişlikte tek hatlı olarak yapımı, N85 batı baypas yolunu oluşturan yollardan 2,5 km’lik yeni yolun iki hatlı, 4,6 km’lik yeni yolun ise tek hatlı olarak yapımı, N18 doğu baypası üzerinde üst geçitli 3 kavşağın rampalarıyla birlikte yapımı, N85 batı çevre yolu üzerinde yonca biçimli 6 kavşağın yapımı, 5 alt geçit dahil, büyük çaplı 10 sanat yapısının inşası, 4 üst geçit yan yol sapmalarının ve mevcut yollara 10 km’lik yeni bağlantı yollarının yapımı, 60 km’lik drenaj, çit çekme, kanal yapma, su şebekesi, aydınlatma, trafik ve yol işaretlerinin Avrupa Birliği standartlarına göre yapımı gerçekleştirildi.

2. Etap: Bandon yolu dönel kavşak işleri; Bandon yolu dönel kavşak anayolunun genişletilmesi, Ballincollig çevre yolundan Bandon yolu dönel kavşağına doğu çıkış rampası inşaatı, çift yönlü Helton-Buckley bağlantı yolu ve Bandon yolu dönel kavşağından Ballincollig çevre yoluna batı rampası inşaatı, Dunnes Mağzaları Bishopstown alışveriş merkezine ulaşım yolunun yapılması ve N71 yolunun yaklaşık 240 m genişletilmesi işleri gerçekleştirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Gama İnşaat İrlanda’da Milyon Dolarlık Dev Projeye İmza Atıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. slm belgeli boya ustasiyim lazımsa gelirim saygılarımla

    Cevapla
Giriş Yap

Haber Getir Son dakika Haber Getir Ekonomi Siyaset Magazin Haber getir Canli Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin