featured

Gama İnşaat Açık Pozisyonlar – Gama İnşaat Yurtdışı İş İlanları Genel

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GAMA Holding

Türkiye’nin öncü taahhüt, enerji, yatırım ve ticaret firması GAMA Holding, geride bıraktığı 64 yıl içerisinde endüstri tesisleri, güç santralleri ve boru hatlarının anahtar teslimi inşaat, imalat ve montajı ile alt yapı tesisleri, çok katlı yapılar, ticaret merkezleri ve konut kompleksleri inşaatı, enerji ve su alanlarında yatırım ve iş geliştirme, ticaret alanında iş makinaları satışı ve servis sonrası hizmetleri, anahtar teslim mobil hastane projeleri gibi birçok alanda Türkiye’nin kalkınma ve sanayileşme çalışmalarına önemli katkılarda bulunarak değer katmıştır.

1975 yılından itibaren Avrupa, Güney Doğu Asya, Orta Doğu, Kuzey Afrika, Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu’na (BDT) yayılan faaliyetleriyle büyüyerek bir dünya markası olmuştur. Zaman içinde değişik alanlara yayılan faaliyetlerin yeniden yapılanması ihtiyacından dolayı 2003 yılında grup şirketleri ‘taahhüt’, ‘enerji’, ‘yatırım’, ‘sağlık’ ve ‘ticaret’ ana faaliyet alanlarına ayrılarak GAMA Holding çatısı altında toplanmıştır. 2021 yılında farklı alanlarda faaliyet gösteren 5 ana iş kolu olup ve grup bünyesinde 50’ye yakın bağlı ortaklık, iş ortaklığı ve iştirak bulunmaktadır.

GAMA Holding Şirketleri, bugüne kadar batıda İrlanda’dan, doğuda Rusya’nın Sakhalin Adası’na kadar uzanan coğrafyada 25’in üzerinde ülkede, uluslararası çapta 400’ün üzerinde büyük ölçekli projenin yapımını gerçekleştirmiştir. 2021 yılında Türkiye dahil 5 ülkede toplam bedeli 2 milyar dolarlık projeler yürütmektedir.

GAMA Tarihçe

İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliğinden mezun olan 3 arkadaş; Erol Üçer, Yüksel Erimtan ve Uğurhan Tunçata ile müteahhit iş adamı Raif Mumcu’nun yolları 1958 yılında Yeşilırmak ile Mertırmak Köprüleri ihalesinde birleşmiştir.

Bugün hem ülkemizin en büyük yapım firmaları arasında hem de uluslararası arenada adından söz ettiren GAMA’nın temeli 1959 yılında bu ortaklar tarafından, Ankara’da, GAMA İnşaat Limited Şirketi’nin kurulması ile atılmıştır.

1962 yılında o tarihe kadar sadece yabancı firmalar tarafından gerçekleştirilen mekanik, elektrik ve enstrümantasyon montajı konularına girmek üzere Fenni ve GAMA İnşaat Grupmanı Limited Şirketi kurulmuş ve Amerika’da makina mühendisliği eğitimi görmüş Erol Özman’ın katılımı ile termik santrallerde kullanılan buhar kazanlarının mucidi sayılan Amerikan “Babcock and Wilcox” firmasının Türkiye temsilciliği üstlenilmiştir.

Babcock and Wilcox ile işbirliği sebebiyle mühendislik bilgisi ile donatılmış, ingilizce bilen genç makina mühendislerine ihtiyaç doğmuştur. Bugün GAMA’nın ortaklarından olan ODTÜ mezunları; Ergil Ersü, Engin İnanç, Uğur Yurdakul, Ercan Davudoğlu, Gürhan Türeli, Celasin Egel ve Yücel Aksoy GAMA ailesine katılmıştır.

Fenni ve GAMA İnşaat Grupmanı Limited Şirketi ile çok sayıda buhar kazanı ve aksesuarlarının projelendirilmesi, malzeme temini, imalat, montaj, işletme ve servis hizmetlerini başarıyla tamamlamıştır. Aldığı temsilcilikle o zamana kadar Türk firmaları tarafından yapılmayan kuvvet santralleri başta olmak üzere teknoloji ağırlıklı endüstriyel tesis yapımına yönelmeyi hedeflemiş, enerji müteahhitliği kapsamında ilk iş olarak 1966 yılında Babcock Wilcox’un taşeronu olarak Mersin Termik Santrali’nin kazan montaj işini üstlenerek başarıyla tamamlamıştır. GAMA, bu başarının hemen ardından Dünya Bankası’ndan endüstriyel tesis yapımı için yeterlilik alan ilk Türk firması olmuş ve bu yeterlilikle 1968 yılında 4×25 MW Mersin Termik Santralinin genel montaj işini üstlenerek Türkiye’de anahtar teslimi endüstriyel tesis yapma devrini açmış ve Türkiye’nin ilk enerji müteahhiti olmuştur.

Her geçen gün artan tecrübesi ile güç santralleri petrol, çimento, petrokimya ve gaz tesisleri, fabrikalar, yüksek binalar, su arıtma tesisleri ve iletim hatları, köprü ve çeşitli altyapı yapımlarını gerçekleştirerek Türkiye’nin kalkınma ve sanayileşme çalışmalarına önemli katkılarda bulunmuş ve bulunmaya devam etmektedir.


GAMA küresel pazarda tamamlamış olduğu başarılı projelerle kendi sektöründe bir marka haline gelmiştir. Rekabetin giderek artığı sektörde, sürdürülebilir başarımızın kurum içinde ve dışında en iyi yetenekleri çekebilme ve insan kaynakları gücünü geliştirebilme kabiliyetimize bağlı olduğuna inanıyoruz. İşe alım yaklaşımımızı sadece açık pozisyona en iyi adayı yerleştirmekle sınırlı tutmuyoruz, adayın kariyerinde daha yüksek pozisyonlarda ilerleme potansiyeline sahip olup olmadığına önem veriyoruz.

GAMA olarak kendi yolunuzu profesyonel bir şekilde çizerek potansiyelinizi ortaya çıkarabileceğiniz kariyer fırsatları sunuyor.

Açık Pozisyonlar için Tıklayınız

Genel Başvuru için Tıklayınız

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Gama İnşaat Açık Pozisyonlar – Gama İnşaat Yurtdışı İş İlanları Genel

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

9 Yorum

  1. 14 Ocak 2023, 16:08

    altyapı ve kalıp ustasiyim

    Cevapla
  2. Merhaba tesaat vemekanik olarak tan förmen ustabaşı olaraktan yurtdışı işiniz var ise gidebilirim

    Cevapla
  3. 22 Ocak 2023, 18:30

    general Foremen

    Cevapla
  4. 22 Ocak 2023, 21:22

    genel ince işler ekibimiz mevcuttur proje ve uygulama garantili ve güvenli bir şekilde imalat yapilir

    Cevapla
  5. İskele ustasıyım

    Cevapla
  6. 3 Şubat 2023, 20:24

    argon ve elektrik kaynakçısı olarak yurtdışı işi arıyorum ustalık ve kalfalık belgem vardır

    Cevapla
  7. merhaba benim mesleğim alçı sıva boya motolama kağıt kara sıva ustasıyım myk var yurtdışında çalışmak istiyorum daha önce tercübeli yim yurdışında çalıştım rusya libya fransa on yıllık pasaport hazır tel 05326761840

    Cevapla
  8. 5 Şubat 2023, 06:47

    kalıpçı ve çelik montaj ciyim

    Cevapla
  9. 5 Şubat 2023, 12:37

    Gama ailesi merhaba Sırbistan da çalışıyorum seramik ustası yım Balkan ülkelere işiniz varsa gelebilirim

    Cevapla
Giriş Yap

Haber Getir Son dakika Haber Getir Ekonomi Siyaset Magazin Haber getir Canli Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin