featured

Enka İnşaat Kazakistan’da Devleşiyor – Enka İnşaat Kazakistan Faliyetleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ENKA, Kazakistan’ın son 30 yıl içerisinde ülkede keşfedilen en büyük petrol sahası olan Kashagan Petrol Sahası’nın geliştirilmesine yönelik 1998’den itibaren birçok ihale kazandı. Bu ihaleler kapsamında Kazakistan’ın Hazar Denizi’ndeki en büyük limanı olan Aktau’nun da rehabilitasyon projesini Bechtel ile ortaklaşa üstlendi. Sözleşme, limanın iki metre yükseltilmesini, tüm liman hizmetlerinin yerini almasını ve 550 metrelik kazık destekli yeni bir rıhtım, yeni bir demiryolu, liman yönetim binası ve 6.500 m²’lik bir geçiş kulübesinin yanı sıra ek yardımcı binaların inşa edilmesini içeriyordu. Bautino körfezinde yer alan projede, 350 m liman, 47.800 m² depolama alanı, kantar ve yükleme köprüsü, yolcu transfer ofisi, prekast imalat atölyesi, deniz işleri mekanik atölyesi, kaynak atölyesi inşa eden ENKA, halihazırda bölgede deniz işletme hizmetleri ve gemi/ekipman kiralama hizmeti vermektedir.

ENKA was awarded several contracts, beginning in 1998, for the development of the Kashagan Oil Field in Kazakhstan; the largest oil field discovered in the country for the last 30 years. Within the scope of these contracts, ENKA and Bechtel joint venture also undertook the rehabilitation project of Aktau, Kazakhstan’s largest port in the Caspian Sea. The contract included elevating the port by two meters, replacing all the port utilities, and constructing a new 550 m pile supported quay, a new railroad, a port administration building and a 6,500 m² transit shed as well as additional auxiliary buildings. In the project located in Bautino Bay, ENKA has built a 350 m jetty, 47,800 m² storage area, weighbridge and loading bridge, passenger transfer office, workshop for precast fabrication, marine mechanical workshop and welding workshop. ENKA still provides offshore marine support services and ship/equipment rental services in the region.

Enka inşaat Kariyer Sayfasına Ulaşmak İçin Tıklayınız

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Enka İnşaat Kazakistan’da Devleşiyor – Enka İnşaat Kazakistan Faliyetleri

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

11 Yorum

  1. yurt dışı iş arıyom sağlam sifra olmasını diliyom kalıp işi ve fanyans yapabiliyom

    Cevapla
  2. 19 Temmuz 2022, 20:52

    Alcı sıva boya montalama ustasıyım ustalık belgede var

    Cevapla
  3. 26 Temmuz 2022, 10:26

    İyi günler ben hem firin ustasıyim düz iscide gelip çalışa bilirim daha önce inşaatta çalıştım sizinle çalışmak isterim ekip de ayarliya bilirim kalıpçı

    Cevapla
  4. Elektrik kalfasiyim 24 yaşındayım askerlik yapıldı evliyim

    Cevapla
  5. Operatörün

    Cevapla
  6. 25 Ekim 2022, 09:11

    bende bulunmak istiyorum böyle büyük bir ailede

    Cevapla
  7. Selam ben uzun süre Kazakistan’da çalıştım ama şu an Türkiye’de tüm iş olursa gelirim adana

    Cevapla
  8. 28 Kasım 2022, 14:41

    Dekorasyon ve kaynakçı ustasıyım daha önce aktau da sallistim şu an bostayim iş olursa seve seve yaparım

    Cevapla
  9. Enka basarili firma yurt dışı çalışmak için uğraşıyorum bordo pasaport mevcut başvuru yapamıyorum yardımcı olurmusunuz

    Cevapla
  10. ENKA HOLDING CALISANI OLARAK TEBRIK EDERIM. NICE PROJELERE..

  11. İskele işi arıyorum yurtdışı süpervizörde olur belgemdevar

    Cevapla
Giriş Yap

Haber Getir Son dakika Haber Getir Ekonomi Siyaset Magazin Haber getir Canli Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin