featured

Limak İnşaat Personel ARIYOR – Limak İnşaat Açık Pozisyonlar Başvuru Formu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Limak İnsan Kaynakları Politikası

İnsan Kaynakları Politikamız, güçlü ve dinamik yönetici kadrolarımızın liderliğinde, iş etiğine bağlı, kültürümüzü sahiplenen çalışanlar ile kurumsal girişimciliğimizi pekiştirmektir. İnşaat, Turizm, Çimento, Altyapı ve Enerji Yatırımları, Enerji Taahhüt, Gıda ve Havacılık sektörlerinde büyüyen şirketler topluluğumuzun ortak paydası da iş etiğimiz, iş disiplinimiz ve her biri kendi işinin lideri olan kurumsal girişimci kimliğimizdir.

Her türlü ayrımcılığı engeller, toplumsal cinsiyet eşitliğini destekler ve işe alım faaliyetlerimizi bu bilinçle gerçekleştiririz. Bu paralelde, Türkiye’nin Mühendis Kızları projesi, toplumsal cinsiyet eşitliği bilinci çerçevesinde attığımız önemli adımlardan biridir. Bu proje ile ülkemizdeki mühendis kızların sektörde daha fazla yer almasını sağlıyor, kadınların çalışma hayatına katılımlarının önündeki engelleri kaldırmayı ve beyaz yaka personelimizin %44’ünü kadın çalışanlarımızın oluşturduğu grubumuzdaki kadın çalışan sayımızı artırmayı hedefliyoruz.

Kimliğimiz ve iş tecrübelerimiz marka değerimizi artırmakta; bu da daha yetkin yönetici ve çalışanlar için büyüyen bir çekim merkezi haline gelmemizi sağlamaktadır.

Limak Tarihçesi

Temelleri 1976 yılında Limak İnşaat ile atılan Limak Şirketler Grubu inşaat, turizm, çimento, altyapı ve enerji yatırımları, enerji taahhüt, havacılık ve gıda alanlarında faaliyetlerini sürdürmektedir.

Havaalanlarından limanlara, barajlardan sulama tesislerine, otoyollardan hidroelektrik santrallere, endüstriyel tesislerden petrol ve doğal gaz boru hatlarına, tatil köylerinden bina komplekslerine kadar başarıyla tamamladığı 100’den fazla projenin toplam değeri 10 milyar doları aşan Limak İnşaat, Engineering News Record Dergisi’nin her yıl yaptığı sıralamalarda dünyanın en büyük uluslararası inşaat şirketleri arasında yer almaktadır.  İşletmedeki 8 oteli ve 6.000’in üzerindeki yatak kapasitesi ile Türkiye’nin en büyük otel zincirlerinden birine sahip olan Limak Turizm, her geçen gün büyümekte, Türkiye ekonomisine ve tanıtımına katkısını arttırmaktadır. Antalya’daki Limra, Arcadia, Lara ve Atlantis otelleri ile Ankara’daki Ambassadore, İstanbul’da Eurasia, Yalova Termal ve Kıbrıs otellerinin işletmesini sürdürmekte; Makedonya’nın başkenti Üsküp’te otel yatırımına devam etmektedir. Limak Çimento; Türkiye’de 10 çimento fabrikası, 28 hazır beton tesisi, 1 BİMS Blok tesisi ve 18,4 milyon ton yıllık çimento üretim kapasitesiyle Türkiye’nin sektörde toplam varlık büyüklüğünde birinci, kapasite sıralamasında ikinci en büyük ikinci çimento üreticisidir. Afrika’da iki önemli yatırımı bulunan Limak Çimento’nun Mozambik’te ve Fildişi Sahili’nde öğütme ve paketleme tesisi bulunmaktadır. Grubun gıda sektöründeki temsilcisi Limkon, Adana’daki tesisinde meyve suyu konsantresi, meyve püresi, salça üretimi ve her türlü meyve bazlı ürünü işleyerek sektördeki başarılı çizgisini sürdürmektedir. Grup, enerji sektöründe enerji üretimi, dağıtımı, satış ve ticareti alanlarında faaliyet göstermektedir. Hidroelektrik, güneş, jeotermal, doğal gaz, ve kömür santralleri ile hâlihazırda 3.500 MW’ın üzerinde kurulu gücü olan ile portföyünü her yıl daha da büyütmektedir. Limak altyapı yatırımları alanında, faaliyet alanlarında yeni proje imkanlarını takip etmeye ve mevcut projelerde operasyonel ve finansal verimliliği artırmaya yönelik çalışmalarına devam etmektedir. 

Ekonomik faaliyetlerinin yanı sıra sosyal yatırımlarıyla da fark yaratan Limak, yıllardır yürütülen tüm sosyal yatırımların ve yardım projelerinin tek bir çatı altında toplanması, daha kurumsal ve etkili olarak devamının sağlanması adına 2016 yılında kurduğu Limak Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı bünyesinde sosyal yatırımlarını sürdürmektedir.

Sunduğu hizmetlerin kalitesi, gerek yurt içinde gerekse yurt dışında çeşitli uluslararası ödüller ve sertifikalarla belgelenmiş olan Limak, deneyimli ve eğitimli insan gücü ile faaliyet gösterdiği her sektörde maksimum verimlilik ve etkinlik ilkesi ile çalışırken, toplumsal sorumluluk bilinciyle de hareket ederek liderliğini sürdürmektedir.

Limak olarak tüm çalışma arkadaşlarımızla uzun vadeli iş birliği içinde
olmayı hedefler; onların eşitlikçi ilkelerin benimsendiği, sağlıklı, konforlu
ve güvenli, yasal düzenlemelerle uyumlu, sürdürülebilir bir çalışma ortamı
içinde yer almasına önem veririz. Şirket içinde ve dışında cinsiyetçilikten
uzak ve eşitsizliklerin dönüşümüne katkıda bulunan söylemin kullanılmasını
destekleriz. Bu sebeple, aşağıda belirtilen temel prensiplere sadık kalır; bu
prensiplerle sürekli gelişim ve değişim hedeflerimizi güçlü kurum kültürümüz
ile destekleriz.

Limak Açık Pozisyonlar için Tıklayınız

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Limak İnşaat Personel ARIYOR – Limak İnşaat Açık Pozisyonlar Başvuru Formu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7 Yorum

  1. 4 Temmuz 2022, 05:26

    Damperli kamyon ve mikser şoförüyüm 23 yıllık tecrübem var, yurtdışında yabancı şirketlerde çalıştım,

    Cevapla
  2. 14 Temmuz 2022, 16:44

    tır şöförü

    Cevapla
  3. Selamun maleykum
    Mermer ve seramik usta sıyim
    Yurt dışında çok çalıştım hiç vukahatin ölmedi çok şükür sizinle çalışmak isterim
    Elamana iktiyaciniz varsa yardımcı olurum

    Cevapla
  4. Kaynak çelik ișleri diș cepe inşaat işleri

    Cevapla
  5. Merhaba ben demiriyim soğuk demir ustasıyım olurda dışarda iş olursa bende gelmek isterim cagirsaniz sevinirim

    Cevapla
  6. 27 Ekim 2022, 13:33

    Merhaba. 11 yıllık mermer mekanik döşeme ustasıyım sayısız yurd dışı deneyimim var ekibimde var plan ploje deneyimim yüksek saygı sevgi cercevesinde sizinle çalışmak isterim

    Cevapla
  7. 5 Aralık 2022, 15:06

    Şirketinizin Atasehir deki finans merkezi şantiyesinde çalıştım. Fildişi sahili deki şirketinizi gecen hafta gördüm 1 ay Fildişi sahili, San pedro şehrinde Çinli grubun üniversite inşaatında çalıştım. İyi derecede İtalyan ca orta derecede Fransızca ve Romence ,biliyor ve konuşuyorum, MYK belgem var ,İsviçre de Walo firmasında yol inşaatında ve bina santiyelerinde çalıştım, uygun konumum da iş varsa sizlerle çalışmak istiyorum, Saygılarımla arz ederim

    Cevapla
Giriş Yap

Haber Getir Son dakika Haber Getir Ekonomi Siyaset Magazin Haber getir Canli Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin