featured

İBB’den İstanbulkart Sahiplerine Faizsiz Masrafsız Kredi! Faizsiz Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır, Kredi Nasıl Kullanılır?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşlara çeşitli finansal çözümlerle nakit desteği imkanı sağlıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Fibabanka arasında yapılan anlaşma ile İstanbulkart sahiplerine faizsiz kredi kullandırılıyor. Peki İBB faizsiz kredi koşulları nelerdir? İBB faizsiz kredi nasıl kullanılır? BELBİM faizsiz kredi şartları nelerdir? 

İBB FAİZSİZ KREDİ ŞARTLARI NELERDİR?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Fibabanka işbirliği içerisinde İstanbulkart sahibi 16 milyon vatandaşın yararlanabilecekleri bir nakit desteği kampanyası başlatıldı. Buna göre İstanbulkart sahipleri 2.500 TL tutarındaki faizsiz krediyi 5 ay vade ile kullanabilecekler. Bu faizsiz krediyi kullanan İstanbulkart sahipleri kredi borcunu aylık 500 TL taksitler halinde geri ödeme imkanı elde edebilecekler. 

Ayrıca düşük faizli olarak da 5.000 TL ihtiyaç kredisi kullanma imkanı da İstanbulkart sahiplerine verilecek. Bu düşük faiz olabilecek en aşağı seviyede belirlenecek ve 24 aya kadar vade ile çekilebilecek.Vatandaşlara nakit destekleri bu şekilde sağlanacak.

İBB FAİZSİZ KREDİ NASIL KULLANILIR?

İBB faizsiz kredi imkanından yararlanmak isteyenler “İBB faizsiz kredi nasıl kullanılır” sorusuna yanıt arıyorlar. Buna göre bu faizsiz kredi başvuruları İstanbulkart mobil uygulaması üzerinden yapılabilecek. Bu uygulama ile sunulan dijital karta talep edilen kredi miktarı yatırılacak. Krediyi kullananlar İstanbulkart ile ödeme kabul edilen noktalarda harcamalarını gerçekleştirip ihtiyaçlarını karşılayabilecekler.

İstabul Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşlara sağlamış olduğu faizsiz kredi imkanının finansal süreçlerini Fibabanka yönetecek. Vatandaşlar faizsiz krediyi Fibabanka’dan almış olacaklar. Ancak bir anlamda bu kredinin kefilliği İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Fibabanka arasında bu konuda kapsamlı bir finansal anlaşma yapıldı. Bu anlaşmaya dayanarak faizsiz kredi vatandaşlara dağıtılmaya başlandı.

Detaylı bilgi için tıklayınız

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İBB’den İstanbulkart Sahiplerine Faizsiz Masrafsız Kredi! Faizsiz Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır, Kredi Nasıl Kullanılır?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Getir Son dakika Haber Getir Ekonomi Siyaset Magazin Haber getir Canli Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin