muharrem ince babala tv ne zaman
muharrem ince babala tv

Muharrem İnce Babala Tv’de Konuşmacıya Madara oldun Fetöcüsün dedi Salon Ayağa Kalktı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muharrem İnce Siyasi Tarihi

Muharrem İnce, Türk siyasetçi ve eski milletvekilidir. 4 Mayıs 1964 tarihinde Yozgat’ın Elmadag ilçesinde doğmuştur. 1999-2009 yılları arasında CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) Denizli Milletvekili olarak görev yapmıştır. Aynı zamanda 2008-2010 yılları arasında TBMM (Türkiye Büyük Millet Meclisi) Plan ve Bütçe Komisyonu üyeliği yapmıştır. 2018 yılında Türkiye Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP’nin cumhurbaşkanı adayı olarak yer almış ve %30,6 oy oranıyla ikinci olmuştur. Muharrem İnce, Türk siyasetinde etkili bir isim olarak bilinmektedir.

Memleket Partisi Ne zaman Kuruldu

Memleket Partisi, 2020 yılında Türkiye’de kurulan siyasi bir partidir. Partinin kurucu lideri Muharrem İnce’dir. Parti, merkez-sol bir siyasi konumda yer almakta ve demokratik, laik, sosyal adalet, insan hakları ve hukukun üstünlüğü gibi değerlere vurgu yapmaktadır.

Memleket Partisi’nin kuruluşunun arkasında, Muharrem İnce’nin 2018 Türkiye Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP’nin cumhurbaşkanı adayı olmasına rağmen seçimleri kaybetmesi ve ardından CHP içindeki muhalif grupların lideri olarak faaliyet göstermesi yer almaktadır. 2020 yılında Memleket Hareketi adı altında başlayan oluşum, daha sonra Memleket Partisi adını almıştır.

Memleket Partisi, Türkiye’de muhalefet partileri arasında yer almaktadır ve çeşitli politik meselelerde görüşlerini kamuoyuna duyurmakta ve siyasi faaliyetlerde bulunmaktadır. Parti, Türkiye’deki siyasi sahnede yerini almaya çalışmaktadır ve ilerleyen dönemlerde nasıl bir etki yaratacağı merak konusu olmaktadır.

Muharrem İnce Babala Tv’de Konuşmacı Sorusu Büyük yankı buldu

Seyirci: Muharrem bey Şöyle bir şe söylemiş Kılıçdaroğlu’na haksızlık yapamam ben vefalı bir insanım karşı karşıya gelmem ben vefasız bir insan değilim bana bunu yapanın karşısına geçmem demişti.

Şu anki durumda sizin vefasız olduğunuzu söyleyebilir miyiz?

Verilen en ufacık söze bile sadık kalmadığınız için size neden inanalım.

Muharrem incenin üslubu salonda büyük tepki topladı.

Muharrem ince seçim öncesi katıldığı Babala Tv’de Tüm soruları yanıtladı.

Babala Tv Muharrem İnce Programı Ne zaman

Babala tv Muharrem ince Programı 17 Nisan 2023 Saat 21.30’da Youtube Babala Tv’de Yayınlanacak

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Muharrem İnce Babala Tv’de Konuşmacıya Madara oldun Fetöcüsün dedi Salon Ayağa Kalktı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Getir Son dakika Haber Getir Ekonomi Siyaset Magazin Haber getir Canli Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin