featured

Şinasi Yüzbaşıoğlu Kimdir Mesleği Nedir – Müge Anlının Sevgilisi Kimdir ? Müge Anlı Ne zaman Evlenecek ?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Müge Anlı, bugünkü canlı yayınında evlenmeye karar verdiğini açıkladı. A Haber’e göre Müge Anlı’nın evleneceği kişi, İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu.

İSTANBUL ASAYİŞ ŞUBE MÜDÜRÜ KİM?

Yıllardır ATV ekranlarında program sunan Müge Anlı, bugünkü canlı yayınında İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini açıkladı. Anlı’nın “Evlenmeye karar verdim” dediği anlarda stüdyoda alkış tufanı koptu.

Kendi programında evlilik haberini duyuran Müge Anlı, “Hakkımda yalan yanlış haberler çıkıyor. Ben önemsemiyorum. Bu haberi ilk ağızdan duymanızı istedim. Evlenmeye karar verdim. Müstakbel damadınız adı da Şinasi Yüzbaşıoğlu. Kendisi devlet memuru. Çok da saygı duyduğum bir mesleği var. Bu kararıma saygı duyarak mutluluğum için dua edeceğinize eminim. Darısı evlenmek isteyen tüm bekarların başına İnşallah önümüzdeki sezon evli bir kadın olarak karşınıza çıkmayı umut ediyorum. Çok kısa bir süre içinde karar verdim ama bu süreçte dedikodusunu yapmayan dostlarıma teşekkür ederim. Bu kararı kendim açıklamak istedim” dedi.

Şinasi Yüzbaşıoğlu Kimdir ?

Şinasi Yüzbaşıoğlu, 4. sınıf emniyet müdürü olarak İstanbul Asayiş Şube Müdürü olarak görev almaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Şinasi Yüzbaşıoğlu Kimdir Mesleği Nedir – Müge Anlının Sevgilisi Kimdir ? Müge Anlı Ne zaman Evlenecek ?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 22 Haziran 2022, 04:33

    Ben inşaat alanında dekorasyon işi yapmaktayım seramik duvar ve alçı boya işleri yapıyorum ekibim var sizinle çalışmak istiyorum teşekkür ederim.

    Cevapla
  2. 29 Eylül 2022, 19:51

    Şugan kolin inşat işini yapmaktayız Azerbaycan şuşa dayım işimiz 10 gün kaldı tünel kaynak işi yaparım mesleğim budur saygılarımla

    Cevapla
Giriş Yap

Haber Getir Son dakika Haber Getir Ekonomi Siyaset Magazin Haber getir Canli Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin