featured

Nurol İnşaat Başvuru Formu – Nurol İnşaat Açık Pozisyonlar

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Artvin Arhavi kökenli ÇARMIKLI Ailesi yüzyıla yakın zamandır ticaretle uğraşan bir aile olup, daha sonraları inşaat işlerine ağırlık vermeye ve taahhüt işlerine yoğunlaşmaya başlamıştır.
Babaları Eyüp Sabri ÇARMIKLI Ardahan’da iş hayatını tüccar terzi, tuhafiyecilik ve müteahhitlik hizmetleri ile sürdürmüş olup vefatından sonra çocukları tarafından işlere devam edilmiş ve geliştirilmiştir.

17 Ocak 1966 tarihinde NUROL, Nurettin ile Erol’un isimlerinin hecelerinden oluşturularak, eşit ortaklıkla kurulmuştur. Oğuz ÇARMIKLI o sıralar okulda öğrenci olduğu için daha sonra, 1981 yılında gruba ortak olarak katılmıştır. NUROL Holding böylece eşit paya sahip üç erkek kardeşin ortaklığı ile bugünlere gelmiştir.

NUROL Şirketler Topluluğu, yarım asırlık geçmişiyle bugün inşaattan savunma sanayiine, enerjiden madencilik, turizm, finans, ticaret ve hizmet sektörlerinde 35’i aşkın şirket ve iştirakleriyle sadece Türkiye’de değil, dünyanın bir çok ülkesinde de adından başarı ile söz ettimektedir.

NUROL Şirketler Topluluğu’nun yurt dışı faaliyetleri Fas, Cezayir, Tunus, Kongo, Çek Cumhuriyeti, Polonya, Romanya, Libya, Gürcistan, Suudi Arabistan’dan Irak, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, Türkmenistan, Kazakistan, Özbekistan, Afganistan, Rusya, Filipinler ve Malezya’ya kadar geniş bir coğrafyaya yayılmış çok sayıda ülkeyi kapsamaktadır. Bu faaliyetler başta inşaat ve taahhüt olmak üzere, savunma sanayi ve turizm sektörlerinde sürdürülmektedir.

Türk inşaat ve taahhüt sektörüne yaptığı büyük katkıları, gurur verici referansları olan NUROL İnşaat, köklü şirket kültürü, tecrübeli kadrosu ve güçlü makina parkı ile Türkiye’de baraj, tünel, köprü, yol gibi altyapı ve ulaşım, endüstriyel tesis, iş ve ticaret merkezleri, otel, lüks konut, bina ve uydu kent projeleri gibi bir çok büyük projeyi başarıyla gerçekleştirmiş ve Türkiye’yi modern görüntülerle donatmıştır.

Uluslararası Konsorsiyum’un lideri olarak NUROL İnşaat şirketimizin yürüttüğü, Türkiye’nin gövde hacmi açısından ikinci, kurulu güç bakımından da dördüncü büyük barajı olacak olan Ilısu Barajı ve HES Projesi, NUROL İnşaat’ın içinde bulunduğu Türk Japon ortaklığı tarafından tamamlanmış olan denizin 60 metre altındaki Marmaray İstanbul Boğazı Batırma Tüp Geçiş Projesi, Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük Yap-İşlet-Devret Altyapı Projesi olarak tarihe geçen “Gebze – Orhangazi – İzmir Projesi”, NUROL’un taraf olduğu modern Türkiye’nin mega projelerine sadece üç örnektir.

NUROL Makina ve Sanayi A.Ş., yurt içi ve yurt dışı kullanıcılara yönelik taktik tekerlekli zırhlı araç ve özel amaçlı platformlar üretmektedir.  Özellikle güvenlik güçlerinin gereksinimlerine uygun özgün tasarımları ile sektördeki öncülerden biri olan NUROL Makina, tasarım ve mühendislik gücünü sürekli olarak geliştirmekte, savunma sektörümüze yeni tasarımlar ve teknolojiler sunmaktadır.

Türkiye’nin ilk özel sektör savunma sanayi kuruluşu olma gururunu taşıyan FNSS, BAE Systems ile ortak olarak başta zırhlı muharebe aracı olmak üzere değişik tipte araç ve silah sistemleri imal etmektedir. Sektörde tek kalemde yurt dışına ihraç edilen en büyük savunma sistemi sözleşmesini gerçekleştiren FNSS, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne hizmet vermenin yanı sıra bugün dünya ülkelerinde de tanınmış ve ülkemize iki buçuk milyar doların üzerinde ihracat potansiyeli yaratmıştır.

NUROL Teknoloji Sanayi ve Madencilik Ticaret A.Ş., Ankara’da kurulu tam otomasyonlu modern üretim tesisleriyle, 21. yüzyıl teknolojisi olan “İleri teknik malzemeler” alanında 2008 yılından beri tasarım ve üretim yapmaktadır. Nanoteknolojik üretim için gerekli altyapı ile donatılmış NUROL Teknoloji tesislerinde ürünün özelliklerine uygun ileri teknoloji imkanları kullanılmaktadır. Savunma sanayi sektörümüzün çeşitli zırh ihtiyacını karşılamak ve yerli katkı payını artırmak için tamamen firmamızca özgün tasarlanan ve üretilen hibrit zırh sistemleri, gerek yurt içi gerek yurt dışı güvenlik güçlerinin hizmetine sunulmaktadır.

Finans Sektöründe hizmet vermek üzere 1999 yılında kurulan NUROL Yatırım Bankası İstanbul ve Ankara’ da güçlü yapısı ile yatırım imkânları sunmakta, NUROL Sigorta şirketimiz de tüm sigorta branşlarında hizmet vermektedir.

Şirketler Topluluğumuzun inşaat ve taahhüt sektöründe hizmet veren diğer firmaları arasında önemli yatırım harcamaları ile öne çıkan NUROL Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul (NUROL Park, NUROL Tower, NUROL Life) konut projeleriyle hizmet vermeye devam etmekte ve arazi geliştirme, proje tasarımı, inşaat ve pazarlama alanlarındaki tecrübelerini sektöre aktarmaktadır.

Madencilik sektöründe hizmet veren TÜMAD Madencilik, sürdürülebilir ve uluslararası madencilik kriterleri doğrultusunda çevrenin korunduğu, proje paydaşları ile karşılıklı güven içinde, değerlere saygılı kalıcı ve ekonomik getirisi yüksek madencilik hedeflemektedir. Bu çerçevede geliştirilen Çanakkale Lapseki, Balıkesir İvrindi projeleri ile altın ve gümüş üretimi gereçekleştirilecek olup, söz konusu projelerde fizibiliteler tamamlanmış, yatırım aşamasına geçilmiştir.

NUROL, turizm sektöründe sahibi olduğu toplam 4.800 m² kongre, sergi, toplantı salonu kapasiteli Sheraton Hotel Ankara ve üst segment konuklarına hizmet veren Lugal a Luxury Collection Hotel Ankara ile müşteri memnuniyeti odaklı, 5 yıldız ötesi tesis ve hizmet kalitesi, çağın gerektirdiği teknolojik gelişmeleri yakından takip eden ve talep doğrultusunda işletmelerini sürekli yenileyen bir hizmet anlayışına sahiptir.

220 oda ve bir sosyal komplekse sahip olan Sheraton Batum Oteli de 2006 yılında Gruba katılmış bulunmaktadır.

Bosfor Turizm, “A Grubu Seyahat Acentası” belgesi ile, yurt içi ve yurt dışı uçak bileti talepleri anında karşılamakta, tüm otel rezervasyonları ve havaalanı/otel transferleri ve rehberlik hizmetleri ile özellikle yabancı misafirler için VIP karşılama ve ağırlama, ulaşım, konaklama ve rehberlik gibi hizmetleri de sunmaktadır.
Varolduğu her alanda kaliteli hizmet üreten NUROL Şirketler Topluluğu ayrıca;
• Ankara ve İstanbul’da işletmecilik faaliyetlerinde bulunan NUROL İşletme ve Gayrimenkul Yönetim’i,
• Bodrum Oasis Alışveriş, Kültür ve Eğlence Merkezi’nin işletme yönetimini başarıyla sürdüren Botim’i,
• Yurt içi ve yurt dışına VIP standartlarında hava taksi hizmeti vermeye devam eden NUROL Havacılık’ı da bünyesinde barındırmaktadır.

Ülkenin artan enerji ihtiyacının karşılanmasında etkin rol üstlenmek amacını taşıyan NUROL, hidroelektrik enerji projeleri geliştirmek üzere kurulan “Enova Enerji” şirketinin Osmaniye il sınırları içindeki Ceyhan HES Projesi Oşkan ve Berkman Santrallarıyla ticari üretime başlamıştır. Aynı sektörde hizmet veren NUROL Göksu da, Göksu Hidroelektrik Santralının işletme hakkını özelleştirme yoluyla 49 yıl süreyle almıştır. Yıllık ortalama 65 milyon kWh enerji üretimi olan Göksu HES projesi yenilenebilir enerji kaynaklı bir proje  olduğundan, yıllık 39.000 ton CO2’in  salınımının azaltımına katkı sağlamaktadır.

NUROL Şirketler Topluluğu’nun yurt dışı inşaat faaliyetlerinde Körfez ülkelerinin önemli bir payı bulunmaktadır.

Birleşik Arap Emirlikleri’nde devam eden projeler kapsamında, bölgenin önde gelen yatırımcılarının işverenliğinde Dubai’deki uydu kentler çerçevesinde inşa edilen konutların toplamı 500.000 m²’yi aşmış olup, kentsel altyapı ve teknolojik çelik imalat projeleri referanslar arasına katılmıştır.

Diğer yandan Abu Dhabi’deki projelerimiz arasında deniz köprü geçitleri ve kanalları, çeşitli köprü ve tünel yapılarını içeren alt yapı inşaatları ile lüks otel ve residence’lar yer almaktadır.

Kuzey Afrika’da Cezayir’de başlayan inşaat çalışmalarımız Fas’ı da içine alarak genişlemiştir. Bu kapsamda baraj, köprü, otoyol gibi alt yapı projeleri ile kurumsal binalar yer almaktadır.

NUROL faaliyetlerinin devam ettiği başka bir ülke olan Gürcistan’da, Batum’un ilk beş yıldızlı oteli olan Sheraton Batum Otel’i ve Tiflis’teki  İçişleri Bakanlığı Binası hizmete sunulmuştur.

Bir dünya şirketi olan NUROL’ un kuruluşundan bu yana yurt içi ve yurt dışındaki toplam iş hacmi bugünkü değeriyle 30 milyar $’ı aşmaktadır.

NUROL Şirketler Topluluğu ülke kalkınması yanında etik değerlere, insana ve çevreye önem veren ilkelerini de ön planda tutarak sürdürülebilir başarı hedefi doğrultusunda ilerleyen bir dünya şirketidir. Bunu yaparken her zaman olduğu gibi geleneklere bağlılığı koruyarak aynı zamanda çağdaş yeniliklere açıklık vizyonunu benimsemiş olmaktan gurur duyar.

NUROL, adıyla özdeşleşen kalite ve güven başta olmak üzere, üstlendiği sosyal sorumluluk bilinci içinde sunduğu hizmetlerini yurt içi ve yurt dışı ortaklık ve temsilcilikleri ile büyütmeye, üstün performansını ulusal ve uluslararası pazarlarda da sergilerken çağdaş yönetim anlayışı ile geleceğe rehberlik etmeye devam edecektir.

Nurol İnşaatın İnsan Kaynakları Politikası

Nurol Şirketler Topluluğu olarak, halen bizimle çalışan ve bizimle çalışmayı isteyen arkadaşlarımız sahip oldukları güncel çağdaş bilgilerle donanımlı, dinamik ve yaratıcı özelliklerini dikkate alarak geleceklerini beklentilerine göre şekillendirirken yürütmekte oldukları görevlerde başarılarını ve verimlerini arttırıcı eğitim fırsatları ve imkanları yaratmak ilk ve temel yaklaşımımızdır.

Şirketimiz insan odaklı yönetim anlayışı içerisinde, çalışanlarımıza verdiğimiz eğitimle birlikte, zihinsel yetenekleri, kişilik özellikleri, kendilerini geliştirme düzeyleri, işlerinde ilerleme ve üst düzeylere gelme istekleri dikkate alınarak kariyer planlarına yön vermektedir. Bununla  çalışanlarımızın iş doyumunu, şirkete bağlılığını ve şirket içi hareketliliğini sağlamaktayız.

Kritik görevlere yapılan atamalar için çalışanlarımızın iş başarısı, performans düzeyi ve  bulunduğu grup içinde yapılan yetkinlik bazlı seçmeye dayalı ölçütler esas alınmaktadır. Performans yönetim sistemiyle belirlenen eğitim ile desteklenen çalışanlarımızı geleceğe iyi birer yönetici adayı olmak üzere hazırlamaktayız.

Belirlenen şirket hedeflerinin gerçekleştirilmesine yönelik çalışan personelimizin verimli çalışmalarını teminen kariyer fırsatını kendilerine sağlamak adına Topluluk Şirketlerimiz’de doğan fırsatları önce kendileri ile paylaşarak endirek olarak kariyer gelişmelerine katkıda bulunmaktayız.

Tarafsız ve eşit fırsat anlayışıyla yapılan kariyer yönetimi ile şirketlerimizin uzun vadeli hedeflerini belirleme ve geliştirme imkanlarını yaratarak, çalışan bireylerin de kendini gerçekleştirme ihtiyacını karşılayarak, kişinin motivasyonuna önemli bir katkıda bulunmaktayız.

Çalışanlarımızın kariyer hedeflerine yatırım yaparak, şirketimizin faaliyetlerini sürdürmesi için gerekli entellektüel ve yaratıcı kapasiteyi oluşturmanın gereğine yürekten inanıyoruz.

Nurol İnşaat Başvuru Formu ve açık iş ilanlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Nurol İnşaat Başvuru Formu – Nurol İnşaat Açık Pozisyonlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

6 Yorum

  1. Mobil vinc kule vinc ve cif kirma hoyap operatoruyum eleman ihtiyaciniz var ise operatorlug isine talibim kktc ve tc vatandasiyim yurt disi deneyimim var

    Cevapla
  2. 27 Haziran 2022, 20:43

    Rusya kazan şehrinde forklif manito yada servis şoförlüğü gibi işlerde çalışmak istiyorum. Kalacak yer sorun olmayacak. Kız arkadaşım kazan şehrinde yaşıyor ve onunla birlikte kalacağım… Sürekli iş arıyorum. Kumandalı kule vinç ye kullanıyorum. Cevap verirseniz sevinirim

    Cevapla
  3. Tekfen inşaat da katar yol projesi intertek firması katarda elektrik direkler ve hatları projesi tekfen inşaat boru hattı projesi ve rafineri projelerinde topgraf olarak çalıştım.

    Cevapla
  4. 23 Temmuz 2022, 11:35

    Boru tank çelik. Ve yurtdisi atölye iş makinalari kaynakcisiyim …usta olarak Ankara ostimde yetiştim

    Cevapla
  5. 19 Ekim 2022, 20:14

    İse ihtiyacım var inşaat soğuk demirciyim 12 yıldır çalışıyorum

    Cevapla
  6. 30 Kasım 2022, 06:06

    Düz işçi olarak alırsanız Hali hazırdayım yaşım 35

    Cevapla
Giriş Yap

Haber Getir Son dakika Haber Getir Ekonomi Siyaset Magazin Haber getir Canli Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin