featured

Mapa İnşaat Yurt Dışı Yurt İçi İş Başvurusu Nasıl Yapılır? – Mapa İnşaat Başvuru Formu Çalışma Şartları Nelerdir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Neden MAPA SPONTEX ‘e katılmalısınız?

MAPA SPONTEX, tüm dünyada tanınan perakende temizlik,  bakım ve çoçuk ürünlerinin yanı sıra  Kişisel Koruyucu Ekipman (KKE) ve profosyonel temizlik ve bakım (B to B )markalarına sahip  Amerikalı  Newell Brands gruba  aittir. Etkin yönetim ve sürekli yenilikçi yapımız  markamızı uluslararası bir üne ulaştırmıştır.

Şirketimizin başarısı çalışanlarımızla başlar. Bu yüzden sürekli bireysel ve takım etkinliklerine  , kişisel gelişim ve zorlu hedeflere yatırım yaparız.


90’dan fazla ülkede varlığı ile, MAPA SPONTEX perakende ya da profesyonel bölümleri ile  dünyaya geniş bir iş yelpazesi sunmaktadır: satış, finans, pazarlama, satın alma, tedarik, … 

Mapa İnşaat tarafından yayınlanan veya yayınlanması muhtemel iş ilanları içinde; şantiye şefi, kalıp ustası, proje müdürü, satış danışmanı, idari işlet müdürü, şantiye şoförü, mimar, mühendis, muhasebe uzmanı, proje mühendisi, üretim mühendisi, iç mimar, tekniker, formen, stajyer, teknisyen, vasıflı vasıfsız işçi, beden işçisi, iş makineleri operatörü, iş güvenliği uzmanı gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunuyor. İş ilanlarında ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu olan bay bayan, deneyimli deneyimsiz adayların iş başvurusu yapabilecekleri kadro ve pozisyonlar bulunuyor. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılır?

Mapa İnşaat İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Mapa İnşaat bünyesinde yayınlanan iş ilanları çeşitli kariyer platformları üzerinde yayınlanmaktadır. Aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu vasıtası ile bu açık iş pozisyonlarını görebilir ve anında iş başvurusunda bulunabilirsiniz. Mapa İnşaat yeni personel alımı ilanı yayınladığında tüm bu iş ilanları devlette.com sitemiz üzerinde de yer almaktadır. İlanları takip etmek için bizleri de takip edebilirsiniz. Bu yazımızda Mapa İnşaat iş ilanları ile işe alım süreci, insan kaynakları hakkında detaylı bilgiler verdik. Konu hakkında soru, sorun ya da görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

MAPA SPONTEX’ e katılmak istermisiniz?

Lütfen CV ve motivasyon yazınızı MS İnsan Kaynaklarına mail atınız

Mapa Güncel İş İlanları İçin Tıklayınız

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Mapa İnşaat Yurt Dışı Yurt İçi İş Başvurusu Nasıl Yapılır? – Mapa İnşaat Başvuru Formu Çalışma Şartları Nelerdir?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 23 Ocak 2023, 18:07

    alçı boya şoförlük

    Cevapla
Giriş Yap

Haber Getir Son dakika Haber Getir Ekonomi Siyaset Magazin Haber getir Canli Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin