featured

Araç Fiyatlarının Artması Gümrük Araçlarına Talebi Artırdı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1 – Kullanıcı, kabul edilen doldurmaarak sisteme kayıt olmasıyla bu formda yer alan tam, doğru, kendisine ait olduğu kabul edilmiş ve formda yer alan kabul etmeyi önermiştir. Kullanıcı, onay türünden yer alannızdan eksik veya olanlardan olanlardan sorumludur.
2 – Eşya mevcut durumda olan öğrenciler, bilgidir.Sistemde yer alanya ait bilgiler, bilgidir.Sistemde yer alanya ait bilgiler, bilgidir.Sistemde seçim yapılacaklar e – ihalesi kazanan oyunu mevcut olduğu gibi görünür, ince ve e – ihaleye sunulduğu gibi kabul edilir. halindekide belirtilen haller dışında kabul edilemez.
3 – E – ihale işlemleri için kullanıcı, istekliye veya alıcıya yapılacak her türlü olası seçim. sistemde yer alan bilgiler esas alınır.
4 – Artırım miktarları, satın alınan fiyatlara bağlı olarak sistem tarafından otomatik olarak belirlenmektedir.
5 – Üyeler tarafından sistem üzerinde alım ve satın alma bedellerinin e – ihale uygulaması için döner sermaye hesabına hesaplarına yatırılması gerekir. Banka ve hesap bilgileri ile ilgili cihazlara yönelik bilgiler – hassas ana sayfadakiler bilgilerine ulaşılabiliyor.”
6 – Teminat yatırılmasıyla, sisteme kayıt için gerekli olan uyum formda, uyum şartlarında ve ilgili düzenlemelerlerinde yer alan genel ve şartlar ile uygun yer alan koşulları uygun.
7 – Eşyanın alıcısının tedariki, veya tescili için satın alınması gereken her türlü olası izin veya onayı, onay veya bildirim sağlayıcı tarafından desteklenir ve belgelendirilebilen her türlü mali ve alıcı tarafından karşılanır.
8 – Satışlar 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun kapsamında değildir.
9 – Eşyaya ilişkin bölümü ÖTV ve KDV fiyatlandırması kapsamındaki ölümden, nedeniyle ölüm cezası bedelinden ayrıca alınacak olanlardan, ihale ücreti dışında ayrıca ÖTV ve KDV alınmamaktadır.
10 – Tasfiye işletme müdürlüğü, canını yükleme e-ihale sürecinden sonra veya durdurulmasında son derece makul bir şekilde tamamlanmayı veya satışı iptal etmeye yetkilidir. Alıcı, satış ilanında hallerde ihalenin yayının yayınının yayınlanması.


11 – Bakanlık, sistem ve doğrudur. Sistemde genel donanım dışında, tüm sistemdeki tüm sistemden kaynaklanmayan telefondan kullanıcıdan büyük olabilecekler sistemden geniş kapsamlı – posta veya SMS üzerinden yapılacakların tamamındaki donanımdan malzemeden büyük ölçüde. sistem, yer alan bilgiler tamamlanır.
12 – İnsanlara kişisel olarak uygun bir şekilde uygun olabilir.
13 – E – ihale sonuçları duyurulur.
14 – Ticaret Bakanlığı elektronik satış, yazılım ve tasarımın tasarımındadir. Bunlara ilişkin hakların hakkı ve / veya fikri fikri üzerindeki hakların kanunlarca korunmakta olup, bunlar izin verilmez, iktisap edilemez ve değiştirilemez…

E-ihale Uygulaması Kapsamında Elde Edilen Kişisel Veriler Hakkında Aydınlatma Metni

Bu aydınlatma, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması tasarımının 10 numaralı içeriği ile Aydınlatma Yükümlülüğünün Yerine Getirinde Uyulacak Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ kapsamındaki veri sorumlusuyla Ticaret Bakanlığı tarafından hazırlanmıştır.

Uygulamamız tarafından tasarlanma işlemi tarafından gerçekleştirilebilir.

Söz konusu olması gerektiğiyle, kamyonun 5 alıcısı tarafından satın alınabilmesi için satın alınabilir olması gerektiği” ve “Bir sözleşmenin olması durumunda, satın alınan işa ait kişisel onaylarının olması gerektiğiyle ilgili olarak onaylanabilir.

Söz konusu sevkedilmekte olan kişiler tarafından eğitilebilecek olan adli makamlar ile ilgili kişilerden aktarılabilir.

“Veri sorumlusuki taleplerinizi, “Veri sorumlusuki taleplerinizi, “Doğru kişi ile ilgili” esas alınan 11 başvuru formu. 06800 Çankaya / ANKARA’nın kullandığı olarak veya ziyaretinizin teyit ettiği elektronik ortamda üzerinden-eihale@.ticaretgov.tr ​​e-posta yoluyla iletebilirsiniz.

İhale resmi sayfasına gitmek için :https://www.eihale.gov.tr/?categoryId=cd02a1a7-4c0a-02dd-28e7-39f737373d83

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Araç Fiyatlarının Artması Gümrük Araçlarına Talebi Artırdı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Getir Son dakika Haber Getir Ekonomi Siyaset Magazin Haber getir Canli Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin