Almanya denklik sorgulama Ab Mavi Kart basvurusu

Almanya Denklik Ücreti Kalktı – Ücretsiz Denklik Nasıl Yapılır? – Dil Bilmeden Almanya’ya Gitmek

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Almanya Denklik Ücreti Kalktı – Ücretsiz Denklik Nasıl Yapılır? – Dil Bilmeden Almanya’ya Gitmek

Dil Bilmeden 2 Adımda Almanya’ya Gitmek Artık Mümkün

Uzatmadan direk bu iki maddeyi sıralayacağım ardından detaylı anlatım yapacağım

  1. Anabin Sitesinden Ücretsiz Denklik Kontrol Edilecek.
  2. Almanya’da Sponsor şirketler ile iletişime geçilecek.

Almanya’ya gelmenin yollarını anlatacağım.Bugün aslında mavi kart benim en sevdiğim göç modellerinden bir tanesi Çünkü sizi olağanüstü hızlı derecede Almanya’ya getirebilen Bir göç yöntemidir.

Mavi kartın belli koşulları var aslında belli koşulları derken uzun uzadıya koşullarda değil bunlar Sadece iki koşulu var.

Üniversite mezunu olmak iş bulmak. Ben Almanya’ya en hızlı nasıl giderim diye yani üniversite mezunu Arkadaşlarınıza bu makalede kısa seri bir şekilde Almanya’ya gelmenin yöntemlerini anlatacağız.

Almanya’ya gelebilmenin birçok yöntemi var mevcut koşullarda nitelikli göç yasası var halen uygulamada AB mavi kart var

Şimdi anlatacağım fırsat kartı var aralıkta çıkacak.

Dil okulu var halen uygulamada ama dil okulu fırsat kartı ile birlikte kolaylaşacak bugün sizlere asıl anlatmak istediğim AB mavi kartta Aralık ayında fırsat kartında içerisinde olduğu yeni göç yasasıyla birlikte olağan üstü kolaylaşacak imkanlar var.

Ama bugün AB mavi kartın kolaylaşmamış versiyonunu bile anlattığımda çok beğeneceksiniz.

AB Mavi kartla Almanya’ya gelmek isteyeceksiniz.

AB Mavi kart üniversite mezunlarını gerçekten bir ayda bilemediniz 2 ayda Almanya’ya getirebilen, Bir göç sistemi bu kadar hızlı gelinebilen bir göç sistemi henüz yok .

AB Mavi kartta Üstelik Almanca şartı yok detaylar yok ailenize dil bilme şartı yok ve AB Mavi kartı aldığınızda da bir takım sonrasındaki kolaylıklar da var.

Hazırsanız başlayalım AB mavi kartla Almanya’ya en hızlı nasıl gelinir.

Aslında Almanya’ya göçün en hızlı yöntemi nasıl olur onu anlatalım.

Cevap AB mavi kartla AB mavi kart inanılmaz derecede kolay bir yöntemi ama AB Mavi kart herkes tarafından uygulanabilir değil sadece üniversite mezunları bu kartla Almanya’ya gelebiliyorlar.

Üniversite mezunu dolmak yetmiyor sadece 4 yıllık üniversite mezun olmanız gerekiyor.

Yani 2 yıllık önlisans mezunları AB mavi kart yaparak Almanya’ya gelemiyorlar.

4 yıllıkLisans mezunu olmanız gerekiyor yurtdışında bazı ülkelerde 3 yıllık mezunlar filan var Onlar da olmuyor sadece ve sadece 4 yıllık lisans mezunları AB mavi kart yaparak Almanya’ya gelebiliyorlar.

Birinci kuralımız 4 yıllık Lisans mezunu olmak.

İkinci kuralımız üniversitenizin ve fakültenizin denkliğinin olması

Denklik kontrolü için bu videodan yararlanabilirsiniz.

Evet bu kadar kolay denklik de üniversitenin ve bölümün karşısında H+ yazıyor ise ana bin sisteminde Siz bu ekran çıktısını alıyorsunuz denklik yaptırmış oluyorsunuz.

Zira AB Mavi Kart için konsolosluğa başvurduğunuzda da onlar sizin denkliğinizin olup olmadığına bakabilmek için aynı sistemden kontrol ediyorlar sistem herhangi birinin senin benim bizlerin sistemi değil federal Almanya’nın bir sistemi bu sistem üzerinde anabinde okulunuz bölümünüz H+ ise denkliğiniz var demektir.

4 yıllık fakülte mezunusunuz ve bu fakültenizin de denkliği varsa AB mavi kartla Almanya’ya gidebilirsiniz demektir AB MAVİ Kartla Almanya’ya gidebilmek için Geriye kalıyor tek bir işlem bakın diploma ve iş gerekiyor demiştim diplomanızın denkliği var.

O zaman sadece iş bulmanız gerekiyor bulacağınız işin yıllık 58.000 Euro brüt bir maaşteklifini içermesi gerekiyor.

Yani aylık 4800 Euro maaş almanız gerekiyor değerli arkadaşlar hemen ben bilgilerimi de tazeliyim buradan aylık 4800 Euro mu evet aylık 4800 Euro 58.500 Euro aylık 4800 euro’ya denk geliyor.

Değerli arkadaşlar aylık 4800 Euro brüt maaş teklifi olan bir iş sözleşmesi bulursanız diplomanızla birlikte sorgusuz sualsiz Almanca bilip bilmediğinize bakmadan hemen Almanya’ya gelebiliyorsunuz.

Sistem bu kadar basit şimdi siz bana sakın şunu söylemeyin ya AB Mavi kart yapıp geleceğiz.

Ama işte 4800 Euro brüt iş teklifi bulamıyoruz zaten üniversite mezunuysanız Almanya’da çalışıyorsanız almanız gereken Maaşlar aşağı yukarı bu seviyelerde daha da yukarı çıkabilir mi Evet daha da yukarı çıkabilir.

Arkadaşlar almanız gereken maaş teklifiniz bu boyutlarda olmalı bu maaş teklifinde aldığınız iş sözleşmesini yaptınız.

Almanya İşveren ( Sponsor ) Bulma Siteleri

Almanya’da işveren (sponsor) bulma siteleri aracılığıyla iş fırsatlarına ulaşabilirsiniz. İşveren bulma siteleri, iş arayanların iş ilanlarına başvurabileceği, işverenlerle iletişim kurabileceği ve iş görüşmeleri için randevu alabileceği platformlardır. İşte Almanya’da popüler olan bazı işveren bulma siteleri:

  1. Indeed (www.indeed.de): Indeed, Almanya’da ve dünya genelinde popüler olan bir iş bulma platformudur. İş ilanlarını filtreleyebilir, başvurularınızı yapabilir ve işverenlerle iletişime geçebilirsiniz.
  2. https://www.arbeitsagentur.de/ Hem Türk Hem de Alman İş veren ilanları mevcuttur.
  1. Xing (www.xing.com): Xing, Almanya’nın önde gelen iş sosyal ağlarından biridir. Profilinizi oluşturarak iş ilanlarına başvurabilir, işverenlerle bağlantı kurabilir ve networkünüzü genişletebilirsiniz.
  2. LinkedIn (www.linkedin.com): LinkedIn, dünyanın en büyük profesyonel ağlarından biridir ve Almanya’da da yaygın olarak kullanılmaktadır. Profilinizi oluşturarak iş ilanlarını takip edebilir, başvurular yapabilir ve işverenlerle iletişime geçebilirsiniz.
  3. StepStone (www.stepstone.de): StepStone, Almanya’nın en büyük işveren bulma sitelerinden biridir. Farklı sektörlerdeki iş ilanlarına göz atabilir, başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.
  4. Monster (www.monster.de): Monster, Almanya’da iş bulma konusunda yaygın olarak kullanılan bir platformdur. İş ilanlarına başvurabilir, özgeçmişinizi yayınlayabilir ve işverenlerle iletişim kurabilirsiniz.
  5. Jobbörse (www.jobboerse.arbeitsagentur.de): Federal İş Ajansı tarafından iş arayanlar ve işverenler için sağlanan resmi bir platformdur. İş ilanlarını arayabilir, iş başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Bu siteler, Almanya’da iş arayanlara geniş bir işveren ağına erişim sağlayabilir. Ancak, işveren bulma sürecinde dikkatli olmanız ve güvenilir iş ilanlarını ve işverenleri seçmeniz önemlidir. İşverenlerle iletişim kurarken, başvurularınızı özgeçmiş ve kapak mektubu ile desteklemeniz ve gerektiğinde iş görüşmelerine hazırlıklı olmanız da önemlidir.

AB Mavi kart için diplomanızın denkliği var ikisi hazır olduktan sonra iş yerinin bazı evrakları gerekiyor.

İşte iş yerinin Size işi almayı kabul ettiğine dair işte işyerinin bva’sı yani ciroları aylık ciroları filan gerekiyor.

Bütün bunun açıklamaları AB mavi kart için gerekli evraklar listesinde iData Web sayfasında var

AB mavi kart için aracı hiçbir kuruma ihtiyacınız yok.

Herhangi bir kimseye bir noktaya bir Web sayfasına bakmanıza gerek yok yapmanız gereken iş sözleşmesini bulduktan sonra direkt olarak iData web sayfasından gerekli evraklar listesini alacaksınız.

Gerekli evraklarla beraber iData üzerinden Almanya Konsolosluğuna büyük elçiliğine başvuracaksınız.

Yapılacak işlemler bu kadar daha sonrasında şimdi sıkı durun Siz başvuruyu yaptıktan sonra bir gün iki gün üç gün hafta sonra bazen sizi görüşmeye bile çağırmadan başvurunuzu onaylayabiliyorlar.

Tüm Aşamaları DETAYLI Şekilde Videodan İzleyebilirsiniz.

Yüksel Bey’i bu çalışmasından dolayı tebrik ederiz. Youtube üzerinden takip edebilirsiniz

3
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Almanya Denklik Ücreti Kalktı – Ücretsiz Denklik Nasıl Yapılır? – Dil Bilmeden Almanya’ya Gitmek

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Getir Son dakika Haber Getir Ekonomi Siyaset Magazin Haber getir Canli Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin